Virágküldés Miskolc
Nosztalgia virágszalon

3530 Miskolc, Széchenyi u.40.
https://www.viragkuldesmiskolc.hu/

Bármilyen rendelésről van is szó, számunkra fontos a megrendelő igényeinek teljes megismerése és annak pontos betartása. Évente közel 1000 megrendelést szállítunk ki Miskolcon és vonzáskörzetébe.
A csokrok és készítmények hibátlan és kifogástalan állapotát átadáskor Miskolcon és környékén személyes kiszállításunk garantálja, mint ahogy azt is, hogy a küldemény méltó módon kerüljön a címzetthez, vagy a megadott helyre. Miskolcon és vonzáskörzetébe rugalmasan, akár azonnal is szállítunk. A virágküldést Miskolcra a Virág a Világba virágküldő szolgálat miskolci üzlete, a Nosztalgia virágszalon végzi. A kiszállítás ára Miskolc és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy miskolci munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Miskolc városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Nosztalgia virágszalon webáruháza: virágküldés Miskolc
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Miskolc
Törődünk egymással

nyitva tartás:
Hétfő - Szombat: 08.00 - 18.30
Vasárnap és ünnepnap: 8.00-14.00

Évtizedek tapasztalata segíti munkánk. Számunkra a virágküldés Miskolc területén nem csak egy extra szolgáltatás, hanem szerves részét képzi mindennapi munkánknak. Közel 20 éve irányítom Miskolc legrégebben, 60 éve folyamatosan működő virágüzletét. A régmúlt hangulatát máig megőrző helyszín adta az ötletet a Nosztalgia Virágszalon elnevezésre a "Villanyrendőrnél" a belváros szívében. Nemcsak az üzlet belső hangulata emlékeztet a régi időkre, hanem a virágkötészetben is az egyszerűség a harmonizáló színhatás és díszítés, az elegancia, a virágok adta szépség hangsúlyozása jellemzi készítményeinket. Úgy érzem, eddigi sikereink titka a hagyományok tiszteletén alapuló, a napjaink ritmusában végzett vevőcentrikus munkánk.

A Nosztalgia virágküldő szolgálat és virágszalon partnere a Virág A Világba virágküldő szolgálatnak, így nagy tapasztalattal és elkötelezettséggel rendelkezünk. Így együttműködve a világ minden részére tudunk virágküldeményeket kézbesíteni a több mint 60000 partnerüzlet segítségével.
Felkészült és kiváló ízléssel rendelkező kollégáim mindenki számára személyre szóló kompozíciót készítenek. Vásárlóink legkülönbözőbb igényeire is nyitottak és rugalmasak vagyunk. Ennek hátterét a napközbeni folyamatos és azonnali friss áru beszerzése, valamint a küldemények adott időre és körültekintéssel történő személyes kiszállítása adja. Miskolcon és vonzáskörzetében a küldeményeket fiammal közösen, személyesen kézbesítjük, vagy helyezzük el a megadott címen, a megbízóink által kívánt módon a biztos siker és megelégedettség érdekében.