Virágküldés Szeged
Nefelejcs virág

6721 Szeged József A.sgt. 24. Szeged NOVA Szőregi út 80.
https://www.viragkuldesszeged.hu

Az évek során, magam és munkatársaim szakmai képzését fontosnak tartottam, ennek eredménye, hogy mára Szeged egyik meghatározó virág és ajándék vállalkozását irányíthatom. Alkotni, szépséget teremteni, ezzel a gondolattal indítottam 1985- ben egyszemélyes üzletemet, és ez a kis bolt mára négy üzletben, nyolc munkatársat foglalkoztató vállalkozássá fejlődött.
Szakácsné Sipos Mária

A virágküldést Szegedre a Virág a Világba virágküldő szolgálat szegedi üzlete, a Nefelejcs virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Szeged és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy szegedi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Szeged városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Nefelejcs virágüzlet webáruháza: virágküldés Szeged
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Szeged
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 9:00-12:00


A virágcsokrokat leghamarabb a megrendelést követő 3 óra elteltével szállítjuk ki Szeged területén. ( A szállítási körzetben ehhez még hozzáadódik az útidő is! ) Az ettől eltérő szállításokat - azonnali, országos vagy nemzetközi - minden esetben csak előzetes egyeztetés után vállaljuk!